Кіровоград: Андрій Табалов зробив заяву

Вересень 26, 2014 | Новини | Переглядів: 2029 | Коментарі: 0

25 вересня в  Кіровоградського прес-клубу реформ відбулася прес-конференція для журналістів місцевих ЗМІ за участю народного депутата України А. Табалова.

Під час прес-конференції політик зробив заяву про те, що не балотуватиметься до парламенту цього року. Зазначив, що вважає за доцільне продовжити реалізацію у місті власних проектів щодо підтримки військовослужбовців — учасників АТО, розвитку галузі житлово-комунального господарства, пропаганди здорового способу життя серед молоді. Наголосив на тому, що активно контролюватиме виконання прийнятого Закону України “Про проведення люстрації в Україні”. Не виключає, що братиме участь у чергових виборах міського голови.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool