Кіровоград: 189 жителя області чинили насильство у родинах

Грудень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1122 | Коментарі: 0

У результаті до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім’ї було притягнуто 189 жителів області (ст. 173-2 КУпАП).

Крім того, у рамках проведення акції правоохоронцями спільно з департаментом соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації були виготовлені інформаційні друковані плакати з питань попередження насильства в сім’ї для розповсюдження відповідної інформації серед населення з профілактичною метою.
Також працівники управління громадської безпеки УМВС провели робочу зустріч з представниками органів влади та місцевого самоврядування, на якій обговорили додаткові заходи щодо удосконалення відповідного напрямку роботи.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool