Кіровоград: 189 жителя області чинили насильство у родинах

Грудень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 1143 | Коментарі: 0

У результаті до адміністративної відповідальності за вчинення насильства у сім’ї було притягнуто 189 жителів області (ст. 173-2 КУпАП).

Крім того, у рамках проведення акції правоохоронцями спільно з департаментом соціального захисту населення Кіровоградської облдержадміністрації були виготовлені інформаційні друковані плакати з питань попередження насильства в сім’ї для розповсюдження відповідної інформації серед населення з профілактичною метою.
Також працівники управління громадської безпеки УМВС провели робочу зустріч з представниками органів влади та місцевого самоврядування, на якій обговорили додаткові заходи щодо удосконалення відповідного напрямку роботи.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool