Іван Марковський: я буду завжди з тими депутатами, які працюватимуть на територіальну громаду

Жовтень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 1369 | Коментарі: 0

Вчора, 7 жовтня, Кіровоградська міська рада прийняла надзвичайно важливі для громади міста рішення. На цьому наголосив секретар міської ради Іван Марковський, коментуючий перебіг сесійного засідання.

На думку Івана Марковського, сьогодні немає сенсу говорити про якесь переформатування у міській раді, оскільки ситуативна більшість депутатського корпусу була – вона ж і залишається після кадрових зміщень та змін у складі депутатської групи “Громадський актив”.
Щодо відставки заступника міського голови Геннадія Осетрова, то підготовка міста до роботи в осінньо – зимовий період тут не зіграла головної ролі, переконаний Іван Марковський. До опалювального сезону ми готуємося планомірно і така підготовка дає можливість оптимістично дивитися на наближення зими. Скоріше, висловив припущення секретар міської ради, зіграло незадоволення багатьох депутатів географією ремонтних робіт на території міста. Звичайно, кожний з 76 депутатів вболіває за свій округ, відстоює інтереси його мешканців. Тож результат голосування – 46 “за” на підтримку рішення про звільнення профільного заступника міського голови теж був ситуативним.
- Я не міг не поставити на голосування пропозицію депутатів щодо відставки Геннадія Осетрова, хоч внесення таких проектів рішень на розгляд ради є прерогативою міського голови, - відзначив Іван Марковський. – У той же час я розумів, якщо не відбутеться таке голосування – сесія залишиться під загрозою зриву. В такому випадку кадрові питання не є для мене чимось таким, чим я не міг би поступитися. Я так само, щоб розставити крапки над “і”, поставив на голосування питання про довіру до мене.
У той же час, проведення сесійного засідання дало змогу розблокувати вирішення відразу декількох надзвичайно важливих для міста проблем. Рішенням сесії розподілені понад 46 мільйонів гривень державної субвенції для теплогенеруючих підприємств обласного центру. Перед початком опалювального сезону – це питання №1 для забезпечення вчасної подачі тепла до житлового фонду і соціальних об’єктів. Завтра ж почнеться розчистка русла річки на Лелеківці. А це дозволить ліквідувати давно наболілу проблему підтоплень будинків у мікрорайоні. Люди роками чекали початку протипаводкових робіт. Прийняті рішення дозволять також збудувати довгоочікуваний міст шириною 4 метри, який з’єднає вулиці Каховську та Калініна для сполучення двох берегів Інгулу в центрі міста в районі ЗОШ №4.
І нарешті, ми прийняли перші рішення щодо виділення земельних ділянок для родин учасників АТО.
- До кадрових питань необхідно завжди підходити з позицій стабільного і якісного забезпечення життєдіяльності Кіровограда у всіх сферах, - підкреслив Іван Марковський. – Можливо у міській раді ще будуть зміни у складі груп та фракції, але я завжди буду з тими депутатами, хто працює на територіальну громаду.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool