Іван Марковський привітав кіровоградську родину з народженням трійні

Листопад 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1901 | Коментарі: 0

Сьогодні, 10 листопада, в Кіровоградському обласному перинатальному центрі секретар міської ради Іван Марковський разом з начальником управління охорони здоров'я Оксана Макарук та начальником відділу сім'ї та молоді Людмилою Дорохіною привітали подружжя Крижанівських з видатною подією в їхньому житті - народженням трійні.

Іван Марковський побажав молодим батькам здоров'я, щастя, наснаги у вихованні маленьких донечок та вручив квіти й грошову допомогу. Як зауважила завідуюча перинатальним центром обласної лікарні Тетяна Мітіва, ця трійня є сьогодні винятковою тому, що вона з’явилася на світ не в результаті штучного запліднення, а природнім шляхом.
Дівчатка народилися 4 листопада. Щасливі батьки вирішили назвати дівчаток Вірою, Анною і Софією. Батько малечі, Анатолій Крижанівський, подякував всім за турботу та приємну увагу до його родини.

джерело
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool