Інспекції з енергозбереження Одеської залізниці 15 років

Жовтень 08, 2014 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

Інспекція з енергозбереження Одеської залізниці відзначила 15-річчя від дня заснування.

За період роботи інспекції вдалося досягти щорічної економії як мінімум 4-х тис. тонн умовного палива (з них 2,5 тис. у тязі поїздів та 1,5 тис. у стаціонарній енергетиці) вартістю понад 20 млн. грн. В ході реструктуризації з 2010 році інспекція підпорядкована першому-заступнику начальника залізниці, заступнику начальника залізниці з рухомого складу та матеріально-технічного постачання і наразі має назву «відділ з контролю використання енергоресурсів».
Упродовж останніх 5-ти років на залізниці було впроваджено дієву систему енерго- та ресурсозберігаючих заходів у тязі поїздів і стаціонарній енергетиці. Відділом з контролю використання енергоресурсів за 2010-2014рр. проведено 26 енергетичних обстеження структурних підрозділів залізниці під час яких було виявлено можливість економії понад 9 тис. тонн умовного палива. Цього року вже отримано економію паливно-енергетичних ресурсів на загальну суму майже 60 млн. грн. Також було проведено 651 перевірку структурних підрозділів.
Начальник Одеської залізниці Віктор Фрунза привітав колектив інспекції: «Саме фахівці інспекції, які працювали з часу її створення, заклали основи ресурсозберігаючої політики залізниці, що призвели до підвищення енергоефективності перевізного процесу та зниження енергоємності в експлуатаційній і господарчій сферах». За впровадження на залізниці заходів та програм з енергозбереження, проведення концептуальних заходів бережливого виробництва щодо раціонального використання усіх категорій виробничих ресурсів подяками від начальника залізниці було заохочено начальника відділу з нормування паливно-енергетичних ресурсів – заступника начальника служби локомотивного господарства Михайла Донденка, заступника начальника технічної служби Михайла Мелешка, начальника відділу з контролю виконання енергоресурсів служби локомотивного господарства Вадима Чупріна.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool