Херсонська область: знищено 213 боєприпасів (ВІДЕО)

Квітень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

18 квітня о 19:30 група піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення знищила 15 мінометних мін діаметром 50 мм часів війни, що були знайдені на відстані 5 км від с. Середнє Великолепетиського району, а також 100 мін такого ж діаметру та 2 ручні гранати, які піротехніки виявили при додатковому обстеженні території.

Після проведення робіт по знешкодженню боєприпасів до них звернувся місцевий фермер, який розповів як під час польових робіт у 8-ми км від с. Середнє трактором вигорнув на поверхню поля 70 мінометних мін діаметром 82 мм. Фахівці на вказаному чоловіком місці знайшли ще 26 таких самих відголосків Великої Вітчизняної війни і благополучно їх знешкодили 19 квітня. Загалом за 2 дні херсонська група піротехнічних робіт знищила 213 боєприпасів.Під час контрольного обстеження першого об’єкту рятувальники також знайшли останки 5-ти солдат, інформацію про яких повідомили Новокаховській громадській організації «Вік», яка до Дня Перемоги планує організувати захоронення знайдених залишків загиблих солдат, повідомляє сайт ДСНС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool