Харків: міліція шукає свідків розбійного нападу на інкасаторів

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

28 листопада близько 18-00 до оператора «102» надійшло повідомлення про те, що в Київському районі по вулиці Командарма Корка невідомі особи вчинили озброєний напад на інкасаторів.

В результаті один із працівників Управління Державної служби охорони загинув на місці під час виконання службових обов’язків. За попередніми даними, зловмисники заволоділи інкасаторською машиною «Хюндай-Туксон» сріблястого кольору з державними номерними знаками на синьому кольорі 2117-18 та зникли з місця події у невідомому напрямку. Наразі працівники міліції здійснюють усі необхідні слідчі та оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення місця знаходження транспортного засобу та осіб, причетних до скоєння тяжкого злочину.

Міліція Харківщини звертається до усіх громадян з проханням повідомити будь-яку інформацію про особи зловмисників, місце їх знаходження або обставини скоєння злочину за телефоном «102», або іншим зручним для вас способом.

 

mvs.gov.ua


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool