Фахівці Головного управління ДФС у Кіровоградській області повідомляють

Жовтень 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Право та необхідність подання декларації з податку на прибуток виникає у платника у таких випадках

- платник податку, який сплачував авансові внески, за підсумками I кварталу 2014 року не отримав прибутку або отримав збиток, мав право подати податкову декларацію та фінансову звітність за I квартал. Такий платник податку авансових внесків у II-IV кварталах 2014 року не здійснює, а податкові зобов’язання визначає на підставі податкової декларації за підсумками першого півріччя, трьох кварталів та за рік, яка подається до податкової інспекції протягом 40 календарних днів, що настають за останнім календарним днем звітного (податкового) кварталу (півріччя);
- платник податку, який за підсумками 2013 року не отримав прибутку або отримав збиток, податкові зобов’язання не нараховував і не мав базового показника для визначення авансових внесків у 2014 роках, а за підсумками I кварталу 2014 року отримав прибуток, повинен подавати податкову декларацію за перше півріччя, три квартали звітного (податкового) року та за звітний (податковий) рік для нарахування та сплати податкових зобов’язань.
Нагадаємо, за підсумками трьох кварталів декларацію з податку на прибуток слід подати не пізніше 10 листопада 2014 року та сплатити податок на прибуток не пізніше 19 листопада 2014 року.

Рік успішної роботи електронного кабінету платника податків!

Вже майже рік функціонує електронний сервіс «Електронний кабінет платника податків» – персональне автоматизоване робоче місце платника податків, робота в якому може здійснюватися з будь-якого, підключеного до Інтернету комп’ютера. Електронний кабінет є захищеним, персоналізованим та безпечним електронним сервісом, який надає безконтактні способи взаємодії платників податків та Державної фіскальної служби України з використанням сучасних інформаційно-комунікаційних технологій.
Даний сервіс забезпечує користувачам можливість подання податкової звітності в режимі реального часу, перегляд податкової звітності та доступ до інформації про стан розрахунків з бюджетом.
В «Електронному кабінеті платника» впроваджено сервіси: «Звітність», «Розрахунки з бюджетом», «Податковий календар», «Облікові дані».
Крім зазначених сервісів користувачі Електронного кабінету платника можуть скористатися інформацією із довідників: ДПІ, КВЕД, КОПФГ, УКТЗЕД, форм власності, ознак доходу, ознак податкових пільг тощо.
Фахівці Державної фіскальної служби України постійно працюють над вдосконаленням адміністрування податкових і митних платежів, зменшенням податкового навантаження та підвищенням якості податкового, митного сервісу.
Нагадаємо, що на офіційному порталі територіальних органів ДФС у Кіровоградській області www.kr.sfs.gov.ua користувачі також можуть скористатися такими електронними сервісами: «Реєстр страхувальників», «Дані Реєстру платників ПДВ», «Митна статистика», «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», «Загальнодоступний інформаційно-довідковий ресурс», «Анулювання реєстрації платників ПДВ», «Декларування он-лайн», «Акредитований центр сертифікації ключів», «Електронна звітність» та ін.

Прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool