До уваги перевізників! У Кіровограді заборонено зупинятись по вулиці Великій Перспективній.

Жовтень 12, 2012 | Новини | Переглядів: 1756 | Коментарі: 0

Питання заборони зупинок маршрутного транспорту по вулиці Велика Перспективна обговорювалося на робочій нараді з перевізниками, яку провела начальник управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міської ради Ольги Гонтар.

У зв’язку зі збільшенням транспортного потоку по центральній вулиці та зважаючи на необхідність забезпечення безпеки пішоходів та пасажирів, Ольга Гонтар звернулась до перевізників щодо неухильного виконання рішення виконавчого комітету Кіровоградської міської ради від 02 липня 2004 року № 999 «Про заборону виконання зупинок маршрутними таксі по вул. Карла Маркса».
Ольга Гонтарь наголосила на необхідності проведення позачергових інструктажів для всіх водіїв з попередженням про недопущення зупинок за вимогою на проблемних перехрестях, а саме: вулиць Великої Перспективної і Шевченка та вулиці Великої Перспективної і проспекту Комуністичного та постійного здійснення контролю за виконанням цієї вимоги. Також Ольга Гонтарь рекомендувала перевізникам проінформувати і пасажирів щодо заборони зупинок у цих місцях.

Джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool