Для запобігання заторам у Кіровоградській області організовано пункти відстою великогабаритної техніки

Січень 20, 2016 | Новини | Переглядів: 860 | Коментарі: 0

Через сильні снігопади, що спостерігалися на території Кіровоградської області протягом 17 – 18 січня, вживається ряд невідкладних заходів, завдяки яким вдалося запобігти надзвичайним ситуаціям у цей період.

Зокрема, для запобігання заторам на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та НС з 17 січня на дорогах державного та регіонального значення заборонено рух вантажних автомобілів та рекомендовано не виїжджати з населених пунктів пасажирському транспорту.

За інформацією відділу безпеки дорожнього руху УПД ГУ Національної поліції в області, з 17 січня на автодорозі Кіровоград – Кривий Ріг – Запоріжжя у с. Бережинка Кіровоградського району було організовано пункт відстою великогабаритної техніки, оскільки рух по автошляху був закритий через погодні умови, а усунення перешкод потребувало тривалого часу. Наразі ротою дорожньо-патрульної служби при ГУ Національної поліції в області закрито рух в напрямку м. Кривий Ріг для вантажної техніки, вагою більше 50 тонн та легкових і вантажних автомобілів до 20 тонн.

Тож звертаємо увагу громадян, що вантажівки, які розміщені на узбіччі доріг Кіровоградської області не потрапили до автомобільного затору, а перебувають на організованому місці для відстою великогабаритного автомобільного транспорту.
Для обігріву водіїв органами місцевого самоврядування досягнуто домовленості із АЗС щодо надання місць для обігріву, питної води.

Також для надання допомоги водіям на місці відстою техніки організовано чергування пересувного пункту обігріву Державного пожежно-рятувального загону №1 м. Кіровограда, у якому водії безкоштовно можуть отримати чай або гарячу воду.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool