Державне підприємство «Одеська залізниця» визнало порушення антимонопольного законодавства

Грудень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 945 | Коментарі: 0

Кіровоградське обласне відділення виявило та припинило порушення в діях ДП «Одеська залізниця» на ринку послуг пов’язаних з приєднанням об’єктів будівництва до систем централізованого водопостачання та водовідведення.

Так, підприємством у м. Знам’янка надавалися замовникам – фізичним особам технічні умови на приєднання до власних мереж з встановленням строку їх дії – 1 рік з дня видачі.
Однак, такі терміни дії порушують частину 7 статті 30 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», якою встановлено, що технічні умови є чинними до завершення будівництва об’єкта замовлення.
Встановлення підприємством строку дії технічних умов у 1 – рік могли призвести до понесення замовниками непередбачених чинним законодавством та непотрібних їм витрат на отримання нових технічних умов на приєднання або замовники могли отримати відмову у підключенні та не задовольнити свої потреби у забезпеченні холодною водою.
В результаті розгляду даного питання на засіданні адміністративної колегії територіального відділення підприємство визнало факт вчинення порушення та забов’язалося сплатити штраф 17 тис.грн до державного бюджету України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool