День здоров'я в гімназії

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1185 | Коментарі: 0

26 січня в гімназії № 9 Кіровоградським міським центром фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" спільно з відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради проведено спортивно-масовий захід за програмою "День здоров'я".

Учні 5-6-х класів демонстрували влучність у дартсі та кидках у баскетбольний кошик, змагалися у вправах зі скакалкою, з м’ячем та у грі в настільний хокей.
У заходах брали участь 175 учнів.
Директор Кіровоградського міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" М.Аношкін і директор дитячо-юнацької спортивної школи № 1 відділу фізичної культури та спорту міської ради Ю.Симоненко нагородили переможців і призерів змагань дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool