Демократичні сили продемонстрували єдність! (ФОТО)

Січень 23, 2012 | Новини | Переглядів: 1521 | Коментарі: 2

22 січня 2012 року у Кіровограді відбулася акція до Дня Соборності України. Представники різних політичних сил і громадських організацій, взявшись за руки, утворили Ланцюг Злуки, з’єднавши лівий та правий береги Інгулу. Про це Інтернет-виданню  FotoInform повідомили у прес-службі ГО «КВІС» 

Кіровоградська опозиція проігнорувала офіційні заходи влади з покладанням квітів до пам’ятника В.Винниченка, тим самим продемонструвавши протест і незгоду з Указом президента, щодо об’єднання Дня Соборності з Днем Свободи. На мітингу, голова Кіровоградської обласної організації партії «УДАР» Анатолій Ревенко заявив, що українці будуть святкувати День Свободи 22 листопада, не зважаючи на бажання влади зробити все, щоб викреслити події Майдану з пам’яті та сердець народу.

У заходах взяли участь представники політичної партії «УДАР Віталія Кличка», Всеукраїнського Об’єднання «Батьківщина», «Народного Руху України», Всеукраїнського Об’єднання «Свобода», «Фронту Змін», Народного Союзу «Наша Україна», «Української Народної Партії» та «Конгресу Український Націоналістів», а також громадських організацій «КВІС», «Український Клуб»,Спілка Ветеранів України та «Січ».
На мітингу виступили Олена Армаш, Анатолій Ревенко, Роман Колісніченко, Володимир Фоменко, Василь Бондар, Іван Голець та Дмитро Сінченко.

http://www.fotoinform.net


http://www.fotoinform.net
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool