ДАІ Кіровоградщини проводить профілактичні заходи в обласному центрі

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1284 | Коментарі: 0

З метою профілактики дорожньо-транспортних пригод та задля впливу на свідомість потенційних порушників, Державтоінспекцією області проводяться профілактичні заходи на території обласного центру під умовною назвою “Швидкість”.

Невтішна статистика з дорожньо-транспортних пригод, на жаль, нікого не виховує і не переконує. Тому керівництвом управління ДАІ УМВС України в області було прийняте рішення про проведення профілактичних заходів саме в обласному центрі, щоб дисциплінувати учасників дорожнього руху саме в межах населеного пункту. Довести до свідомості кожного – перевищувати швидкість неприпустимо. Адже це наша з вами безпека під час участі у дорожньому русі.
14 жовтня представники засобів масової інформації побували разом з інспекторами дорожньо-патрульної служби взводу ДПС міського відділення ДАІ на вулицях та дорогах м. Кіровограда. Зокрема, на вулиці Яновського. Ця дорога була обрана не випадково. Транспортний потік тут доволі насичений. Інспектори дорожньо-патрульної служби вимірювали дотримання водіями транспортних засобів встановленої швидкості за допомогою лазерного вимірювача швидкості «ТруКам».
Також працівники профілактичної служби УДАІ УМВС України в області та журналісти поцікавилися точкою зору безпосередніх учасників дорожнього руху – водіїв, щодо доцільності проведення подібних заходів. Усі респонденти зазначили, що самі намагаються не порушувати правила дорожнього руху, адже це їх безпека. А такі профілактичні заходи ДАІ проводити потрібно, бо це дисциплінує водіїв.
Під час проведення профілактичних заходів журналісти стали свідками грубого порушення правил дорожнього руху деякими водіями, котрі навіть в населеному пункті розвивають велику швидкість: понад норму і 20, і 30 км/год. Не зважають навіть на те, що у місті дуже багато пішоходів, які можуть раптово з’явитися на проїжджій частині дороги.
Усім учасникам дорожнього руху варто пам’ятати, що мета Державтоінспекції – не штрафи, а вплив на свідомість потенційного порушника. Адже ціною нехтування Правилами дорожнього руху може стати чиєсь життя.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool