Cвій ювілей святкувало Кіровоградське обласне літоб’єднання «Степ»

Листопад 01, 2014 | Новини | Переглядів: 1202 | Коментарі: 0

Нещодавно в малій залі Кіровоградського драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького свій 75 – літній ювілей святкувало Кіровоградське обласне літоб’єднання «Степ».

На цьому святі були присутні члени літоб’єднання «Степ» з Кіровограду та районів Кіровоградської області, а також гості. Привітати літоб’єднання «Степ» з ювілеєм прийшли: представники бібліотек Кіровограду, начальник Департаменту культури, спорту та культурної спадщини Н. Животовська, а також хорові колективи: «Чиста криниця» під керівництвом Н.М. Бредіхіної та «Любисток» під керівництвом А.П.Чечеля.
Зробили подарунок літоб’єднанню «Степ» і актори Кіровоградського драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького, прочитавши поезії померлих поетес та поетів, які були членами літоб’єднання «Степ» в позаминулі роки. На цьому святі отримали свої членські квитки троє новоприбулих «степівчан»: Артем Луценко, Світлана Ніколаєвська та Дмитро Литвинюк. А «старожилів» «Степу» відзначили грамотами та подяками.
Після офіційної частини святкування відбулося покладання квітів до пам’ятнику Т.Г. Шевченко та Героям Майдану.

Нещодавно в малій залі Кіровоградського драматичного театру ім. М.Л. Кропивницького свій 75 – літній ювілей святкувало Кіровоградське обласне літоб’єднання «Степ».

Світлана Ніколаєвська.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool