Черкаська область: виявлено 100-кілограмову авіабомбу

Квітень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 930 | Коментарі: 0

17 квітня у с. Хижинці Лисянського району на території приватного домоволодіння під час проведення земляних робіт люди натрапили на авіаційну бомбу і викликали службу «101».

Фахівці ідентифікували бомбу як фугасну ФАБ-100 радянського виробництва. Цього ж дня у с. Бужанка Лисянського району в лісовому масиві, неподалік від р. Гнилий Тікич, місцеві жителі виявили 6 одиниць вибухонебезпечних предметів часів війни, серед яких – 3 артилерійські снаряди, 2 мінометні міни та граната Ф-1. Знешкодження всіх вибухонебезпечних предметів заплановано провести 18 квітня піротехнічною групою аварійно-рятувального загону спеціального призначення, повідомляє сайт ДСНС України.

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool