Більше мільярда гривень податку на доходи фізичних осіб надійшло до місцевих бюджетів Кіровоградщини за минулий рік

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

У 2013 році жителями області перераховано 1,2 млрд.грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 6,7 %, або 74,2 млн.грн. більше, ніж у 2012 р.

 При цьому 28 мільйонів сплачено за результатами кампанії декларування доходів громадян, отриманих у 2012 році.
Нагадуємо, що з 1 січня стартувала кампанія декларування доходів громадян, отриманих за 2013 рік. Запрошуємо громадян виконати свій конституційний обов’язок та подати декларацію до органів доходів і зборів за місцем реєстрації (прописки) не пізніше 1 травня 2014 року.
„Цього року ми продовжимо практику стимулювання електронного декларування, яке зарекомендувало себе як прогресивний та сучасний спосіб спілкування з органами доходів і зборів. Наступним кроком у цьому процесі стало впровадження Електронного кабінету платника податків”, - зауважив начальник ГУ Міндоходів у Кіровоградській області Олександр Лебедєв.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool