Аудитори Кіровоградщини забезпечили відшкодування втрат на суму майже 8,8 млн грн

Липень 29, 2019 | Новини | Переглядів: 604 | Коментарі: 0

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю фахівці Управління Східного офісу Держаудитслужби в Кіровоградській області впродовж січня-червня поточного року виявили втрат матеріальних і фінансових ресурсів на загальну суму 7,8 млн грн.

Завдяки діям кіровоградських аудиторів забезпечено відшкодування втрат на суму майже 8,8 млн грн (із урахуванням відшкодування втрат, виявлених попередніми роками). Зокрема, порушники фінансової дисципліни повернули до бюджетів усіх рівнів майже 1 млн грн.

За вчинені фінансові порушення 40 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 17 – до дисциплінарної та матеріальної, 1 посадову особу звільнено із посади.

До установ, у яких виявлено порушення, застосовано 13 заходів впливу: у 6 випадках зупинено операції з бюджетними коштами, в 1 – зменшено бюджетні асигнування, у 6 – попереджено про неналежне виконання бюджетного законодавства з вимогою щодо усунення порушення на понад 4,4 млн грн.

За результатами проведених заходів державного фінансового контролю керівники місцевих органів влади і місцевого самоврядування, підприємств, установ і організацій прийняли 31 управлінське рішення та врахували 35 пропозицій за підсумками державних фінансових аудитів.

На розгляд правоохоронним органам передано 9 матеріалів заходів державного фінансового контролю, за результатами розгляду яких розпочато досудове розслідування.

Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool