Андрій Ніколаєнко. На Вільнюському саміті українське питання варто перенести із політичної у економічну площину

Листопад 29, 2013 | Новини | Переглядів: 911 | Коментарі: 0

Сьогодні, під час засідання регіональної ради голова облдержадміністрації торкнувся топ-теми останніх днів – Євроінтеграція нашої держави – крізь призму останніх заяв Президента України.

– Стратегічний курс нашої держави залишається незмінним – Європейська інтеграція, – про це чітко заявив Глава держави, – наголосив Андрій Ніколаєнко.
Очільник області у дискусії з керівниками територій і органів місцевого самоврядування зауважив, що прагнення українців жити за європейськими стандартами цілком логічне і для цього варто щоденно і багато трудитися. Найперше – підготувати вітчизняну економіку, аби надалі погіршення життя наших людей не дискридитувало саму ідею Європейської інтеграції.
– Президент України чітко дав зрозуміти, що ніколи не піде на підписання Угоди про асоціацію з ЄС за будь-яку ціну, бо це жорстко вдарить найперше по простій людині, адже значна частина серйозного виробництва, і в нашій області теж, орієнтована на російський ринок, – констатував голова ОДА. Тому позиція керівництва держави щодо переговорів з Євросоюзом і Росією, які мають тривати до тих пір, поки ми не переконаємося, що Угода повністю відповідає нашим національним інтересам і забезпечить перспективи розвитку України, - є цілком виправданою.
Тому і у Вільнюсі логічно почути українську сторону аби підготувати усі позиції по тристоронніх переговорах, перевести хід Саміту із політичної у економічну площину, – переконаний голова ОДА.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool