4 тис. 688 вантажних вагонів відремонтовано в вагонних депо Одеської залізниці

Серпень 12, 2013 | Новини | Переглядів: 858 | Коментарі: 0

За сім місяців поточного року вагонних депо Одеської залізниці плановими видами ремонту відремонтовано 4 тис. 688 вантажних вагонів, що становить 126% до запланованих обсягів.

Деповським ремонтом було відремонтовано 3 тис. 656 вагонів: 1 тис. 193 піввагони, 817 хопер-зерновозів, 638 універсальних критих вагонів, 257 цистерн, 86 універсальних платформ, 40 хопер–дозаторів, 4 думпкари тощо.
Капітально було відремонтовано понад тисячу вантажних вагонів, що становить 150% до плану, зокрема 177 цистерн, 117 піввагонів, 43 хопер-дозатори тощо.
Найбільшу кількість вагонів – 1 тис. 371 одиницю – відремонтовано силами ремонтного вагонного депо Знам’янка. У вагонному ремонтно-експлуатаційному депо Херсон відремонтовано 1 тис. 168 вагонів. Ще тисячу вагонів відремонтовано у вагонному ім. Т.Шевченка. Решта вагонів відремонтовані у вагонних депо станцій Помічна та Одеса-ЗаставаІ.
Своєчасне проведення ремонту вантажного вагону гарантує безпеку руху та збереження цілісності вантажів, що перевозиться залізницею
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool