30 тепловізійних перевірок проведено у структурних підрозділах Одеської залізниці

Грудень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 886 | Коментарі: 0

За 2 роки Інспекція з енергозбереження Одеської залізниці заощадила для залізниці близько 600 тис. грн.

Наявність власного тепловізора дозволяє заощаджувати одеським залізничникам значні кошти на залученні до проведення тепловізійного обстеження будівель, споруд і теплотрас підрозділів сторонньою організацію або фірмою від 15-25 тис. грн. за одну перевірку.
Сучасним тепловізором фахівці діагностують будівлі, котли, теплотраси на втрати теплової енергії, наявність небажаної вологи, повітряні течії, що спрямовані всередину та назовні. Після кожного комплексного інструментального обстеження для підрозділів складаються акти перевірки та додаються кольорові термограми і приписи або рекомендації з усунення виявлених недоліків.
Працівники Інспекції з енергозбереження Одеської залізниці проводять регулярні тепловізійні обстеження виробничих та адміністративних будівель залізниці з грудня 2011 року. За два роки було обстежено понад 30 структурних підрозділів, серед яких локомотивні, вагонні, моторвагонні депо тощо.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool