292 нетверезих водії затримано на Кіровоградщині за 11 днів

Січень 13, 2014 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

Майже кожного дня на дорогах Кіровоградщини стаються дорожньо-транспортні пригоди. Це означає, що учасники дорожнього руху ще не навчилися поважати Правила та один одного, уникати помилок при керуванні транспортними засобами, про що свідчить статистика з дорожньо-транспортних пригод.

Кого б не визнали винуватцем ДТП компетентні фахівці, головною дійовою особою на дорозі залишається водій. Найчастіше саме його помилки призводять до фатальних наслідків. Основними причинами дорожніх пригод з вини водіїв залишаються перевищення швидкості, неправильне маневруваня, виїзд на смугу зустрічного руху, порушення правил проїзду перехресть та інші.
Проте однією із найнебезпечніших причин скоєння ДТП все ж залишається керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння. Наслідки такої недбалості зазвичай непередбачувані і вражають своєю тяжкістю.
Саме під назвою «Нетверезий водій – злочинець» працівники Державтоінспекції Кіровоградщини 2 січня 2014 року розпочали цільову операцію, мета якої – попередження дорожніх трагедій за участю та з вини нетверезих водіїв.
За одинадцять днів проведення операції працівники ДАІ затримали 292 особи, що керували автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.
Ні для кого не секрет, що алкоголь до добра не доводить. Однак цю просту істину чомусь часто забувають водії, які дозволяють собі сідати за кермо напідпитку. А наслідки такої безвідповідальної поведінки часто фатальні.
Нагадуємо! Водії, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, несуть відповідальність згідно статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції).


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool