10 пожеж сталося на території Кїровоградської області минулими вихідними

Жовтень 08, 2012 | Новини | Переглядів: 981 | Коментарі: 0

У минулі вихідні на Кіровоградщині сталося 10 пожеж, 7 з яких виникли у житловому секторі. На щастя, ніхто серйозно не постраждав, але матеріальні збитки, які спричинив вогонь, - суттєві.

Хоча опалювальний сезон ще не розпочався, та вогневі випадки, пов’язані з ним, вже є. Так, порушення господарями правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення призвело до виникнення двох пожеж у житловому секторі: в селі Суботці Знам’янського району та в Кіровограді. В обласному центрі господар, розтопивши піч, залишив біля неї купу дров, які згодом загорілися. Ймовірною причиною займання стала жарина, що випала з печі, або просто вогонь спалахнув під дією високої температури.
У селі Злинка Маловисківського району пожежу домашніх речей у будинку спричинила необережність господаря з вогнем при курінні.
Пожежа домашніх речей та покрівлі житлового будинку пенсіонера виникла через коротке замикання електромережі. Подія сталася в м. Олександрія. З діагнозом отруєння чадним газом 62-річного чоловіка в стані середнього ступеня важкості госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної міської лікарні.
З цієї ж причини зайнялася покрівля в житловому будинку в м. Мала Виска.
Управління Держтехногенбезпеки та Територіальне управління МНС в області вкотре нагадують про необхідність сумлінного виконання правил пожежної безпеки. Просимо вас бути уважнішими при використанні пічного опалення та електрообладнання. Дотримання правил пожежної безпеки – запорука спокою у родині та безпечного тепла у ваших домівках.
 

Управління Держтехногенбезпеки в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool