MELOVIN дасть концерт у Києві

Серпень 29, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 107 | Коментарі: 0

Головний дрімер країни MÉLOVIN виступить під відкритим небом на терасі ТРЦ Gulliver у Києві. Артист готовить нову концертну програму, яка складатиметься з нашумілих хітів і нових пісень.

Один із найвідоміших і найяскравіших артистів України MÉLOVIN запрошує киян і гостей столиці провести останні теплі вечори у затишній атмосфері, співаючі улюблені пісні й обмінюючись енергією. Адже, за словами співака: осінь – це неповторна пора року, під час якої особливо гостро вдається відчути всі барви та емоції життя.

“Осінь ще не настала, а вже надихає мене. Я вже відчуваю цей вайб, пишу багато пісень, як сумних, так і не дуже, і хочу поділитися ними з аудиторією. Можливо, якісь із них ви почуєте вже на концерті у Києві. Особисто мені зараз хочеться похандрити, і це нормально, це навіть корисно!

Проживайте ці емоції, шукайте в них натхнення, і обовʼязково ходіть на концерти, щоб переконатися, що ви не одні в ваших переживаннях, втратах і пошуках кохання, а може і навпаки – в щасті та любові”, – коментує MÉLOVIN.

На концерті MÉLOVIN презентує свою особливу програму з головних хітів і нових треків. “Вітрила”, “Under The Ladder”, “Не зволікай”, “Ти”, “З тобою, зі мною, і годі”, “І кров кипить”, а також “Dreamer”, “Один не один”, “Вбиваєш мене” і багато інших пісень прозвучать у цей вечір в оригінальному виконанні, даруючи ще більше яскравих і незабутніх вражень.


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool