У Кропивницькому на «Шкільному» бібліотекарі організували відео перегляд

Серпень 29, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 89 | Коментарі: 0

В 2019 році президент підписав указ про відзначення 29 серпня Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність держави.

Сьогодні працівники бібліотеки-філії №8, що на «Шкільному» , підготували своїм користувачам та відвідувачам відео перегляд «Заміновані вірністю!» про наших Героїв, які стали на захист Батьківщини .

Ми пам’ятаємо кожного, хто віддав своє життя, захищаючи рідну країну. Але цей день – для гідного вшанування їхньої пам'яті. День, коли кожен українець може подякувати загиблим захисникам та виявити пошану, схиливши голову під час хвилини мовчання. Це найменше, чим ми можемо віддячити загиблим захисникам за захист та мир у наших домівках.

Війна триває , з кожним днем додаючи нові імена до наших втрат. Але ми віримо, перемога і мир прийдуть на нашу землю.
Вічна пам'ять героям!
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool