Підрозділ ексжурналіста Андрія Лисенка збирає гроші на автівку

Серпень 27, 2024 | Новини | Переглядів: 99 | Коментарі: 0

Андрій Лисенко,  колишній журналіст і шеф-редактор інформагенції CBN, а зараз - графоман і сапер.

" Мені і моїм братикам терміново, на позавчора, потрібне авто.

Нині наша група - загалом 13 чоловік  - виконує бойове завдання там, де гаряче. Конкретніше і що саме робимо, не напишу - хз, хто це може прочитати.

Питання, як доїжджати на місце роботи, вирішене. Щоб повернутися - треба чекати своєї черги, але, вибачте за прямоту, можна не дочекатися. Арта, РСЗВ, мінометка, КАБи, дрони... Автомобіля не вистачає вкрай.

Я вже просив у вас грошей на авто, це збирав мій побратим. Машину купили, старенький мінівен Chrysler Voyager, в нього влазить п'ять вояків + б/к і всяка фігня. Ще восьмеро людей поки добираються на штатному бусіку.

Сподіваємося з вашою допомогою купити Volkswagen T3 або щось подібне, на сайтах з продажу б/у авто - в межах 100 тис. грн.

Гривнева картка Приватбанку: 5169360001211873
Долари : 4731185604836319
Євро : 4731185651923416

P. S. Перепост дуже і дуже потрібен!"


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool