Відбувся четвертий етап міської спартакіади Здоров'я

Квітень 04, 2012 | Стрічка | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

В обласній універсальній науковій бібліотеці ім.Д.І.Чижевського відділом фізичної культури та спорту міської ради спільно з обласним фізкультурно-спортивним товариством "Колос" проведено четвертий етап міської спартакіади «Здоров'я» серед трудових колективів.

У змаганнях з шашок взяли участь 4 команди, що представляли трудові колективи Кіровоградської міської ради, ПАТ "Ятрань", Облспоживспілки, інституту "Кіровоградагропроект".
Серед чоловіків перемогу виборов начальник відділу по роботі із засобами масової інформації Кіровоградської міської ради Сергій Якунін.
У змаганні жінок перше місце посіла начальник відділу лікувально-профілактичної допомоги управління охорони здоров’я Кіровоградської міської ради Лариса Кудрик.
В командному заліку перемогу святкувала команда Кіровоградської міської ради, на другому місці представники трудового колективу Облспоживспілки, бронзові нагороди у команди інституту "Кіровоградагропроект".
Переможці та призери змагань нагороджені дипломами й медалями відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради, а також кубками фізкультурно-спортивного товариства "Колос".
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool