Захисна молитва до Божої Матері

Липень 22, 2023 | Православ'я | Переглядів: 1027 | Коментарі: 0

Захисна молитва до Божої Матері є однією з найпоширеніших молитов у християнському світі.

Більше 200 цікавих та пізнавальних відео на ютуб-каналі @IgorFilipenko (Ігор Філіпенко).
Заходьте, дивіться,коментуйте та підписуйтеся

Люди звертаються до Божої Матері, Матері Божої Церкви, з проханнями про захист, підтримку та допомогу в різних життєвих ситуаціях.

Коли треба звертатися до Божої Матері?

Вона завжди відкрита для наших молитов і готова допомогти нам у будь-який час. Однак, є деякі особливі моменти, коли звертатися до неї може бути особливо корисним:

1. У скрутні моменти: Коли ми переживаємо важкі життєві перипетії, проблеми, хвороби або стикаємося зі скрутностями, молитва до Божої Матері може надати нам силу, утіху й надію. Вона є нашою небесною заступницею, яка молиться за нас і допомагає нам переносити життєві випробування.

2. У потребі захисту: Божа Мати вважається захисницею Християнської віри. Ми можемо звертатися до неї, коли відчуваємо потребу в духовному та фізичному захисті. Вона відстоює нас перед Богом і допомагає уберегти від злого, негативного впливу та небезпек.

3. Під час молитви за рідних: Молитва до Божої Матері є також дуже ефективною, коли звертаються до неї за хороше здоров'я, захист та благословення для наших рідних та близьких. Вона є матір'ю всіх людей і знає, що нам потрібно для нашого щастя та благополуччя.

4. У важливих життєвих рішеннях: Коли стоїть перед нами важливий вибір або прийняття рішення, молитва до Божої Матері може допомогти нам отримати мудрість, розуміння та керівництво від Божого Сина. Вона була першою, хто повірив і віддався Божому плану, тому вона може надати нам силу вирішити складні ситуації.

Тому, кому звертатися до Божої Матері?

Всі ми можемо звертатися до неї - християни будь-якої конфесії, незалежно від статі, віку чи походження


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool