Збірна команда Одеської залізниці здобула призове місце на ювілейній галузевій Спартакіаді

Серпень 14, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1464 | Коментарі: 0

Сьогодні, 14 серпня, директор регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ В’ячеслав Єрьомін особисто привітав збірну команду філії, яка посіла 3 місце на Х Спартакіаді залізничників, що проходила в Харкові з 3 по 6 серпня.

Очільник Одеської магістралі відзначив спортивні досягнення працівників та наголосив на важливості підтримки бойового духу залізничників та укріплення їх здоров’я за допомогою занять спортом у вільний час. Він висловив подяку керівництву Одеського фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» за активну участь в проведенні тренувальних зборів та організації поїздки на Спартакіаду.

Нагадаємо, що цього року до складу збірної команди Одеської магістралі увійшли 28 спортсменів та тренер-представник, що проявили себе у 7 спортивних дисциплінах. Дві третини з представників одеської команди брали участь у минулорічних змаганнях.

Серед цьогорічних переможців слід відзначити інструктора-методиста з фізичної культури та спорту ОФСК «Локомотив» Маргариту Шарапову (настільний теніс – 3 місце серед жінок), майстера локомотивного депо ст. Миколаїв Романа Андрющенка (настільний теніс – 3 місце в парі з Маргаритою Шараповою), електромонтера Помічнянської дистанції сигналізації та зв’язку Сергія Ткаченка (гирьовий спорт у ваговій категорії від 80 до 90 кг – 3 місце), стрільця Знам’янського загону воєнізованої охорони Дмитра Череповича (армспорт у ваговій категорії до 80 кг – 2 місце), техніка Шевченківської дистанції електропостачання Любов Черниш (шашки – 3 місце серед жінок) і фрезерувальника Шевченківської дистанції захисних лісонасаджень Антона Федуна (шашки – 2 місце серед чоловіків).

Збірна команда Одеської залізниці здобула призове місце на ювілейній галузевій Спартакіаді

Окремо відзначимо досягнення волейбольної команди Одеської магістралі, яка посіла 2 місце на Спартакіаді, поступившись команді-господарю. Капітан нашої команди – дефектоскопіст з ультразвукового контролю пасажирського вагонного депо ст. МиколаївМаксим Семенов. До складу також увійшли начальник ст. Брилівка Віктор Трембач, бригадир Миколаївської дистанції колії Дмитро Кожокар, машиніст електровоза локомотивного депо Подільськ Олег Товмаченко, тесляр Херсонського будівельно-монтажного експлуатаційного управління Ігор Южаков, начальник дільниці Подільскої дистанції сигналізації та зв’язку Руслан Ткач, електромеханік Знам’янської дистанції сигналізації та зв’язку Євген Верхогляд та помічник машиніста тепловоза локомотивного депо ст. ім. Т. Шевченко Василь Олейніченка. Відповідальною за підготовку команди волейболістів була призначена завідувач спортивної споруди Алла Рац, яку директор філії В’ячеслав Єрьомін нагородив знаком «За вагомі заслуги перед Одеською залізницею» III ступеню.

Всі учасники змагань отримали подяки, почесні грамоти та грошові заохочення від директора філії, а призовий кубок збірної команди знайшов гідне місце серед інших нагород і трофеїв, які здобули Одеська залізниця і її працівники в різні роки.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool