You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

Від мрії до професії

Липень 20, 2024 | Народний репортер | Переглядів: 62 | Коментарі: 0

Світ професій надзвичайно динамічний та мінливий. Людина розвивається в процесі життя, і протягом життя може з’явитися бажання або необхідність змінити професію, кваліфікацію. Вибір професії – дуже відповідальне рішення.

Профіплатформа «Від мрії до професії» відбулася у бібліотеці-філії №10 для учнів та юнацтва. З типами професій та креативними професіями відвідувачі познайомилися під час відеоперегляду «Дорога в професію».

Отримали відповіді на запитання, що потрібно для того, щоб стати спеціалістом в обраній сфері. Також присутні познайомилися з освітньою платформою Дія.Освіта та як вона влаштована. Саме ця освітня платформа допоможе опанувати близько 50 актуальних професій за допомогою освітніх серіалів.

З чого почати шлях до професії на Дія.Освіта? Щоб з’ясувати, ким хочете стати – пройдіть профорієнтаційний тест на платформі. Учасники заходу з цікавістю проходили тестування, яке допоможе виявити сильні сторони, інтереси та риси особистості. До тестувальників лише одна умова – чесно відповідати на питання. Отже, пройшовши тест, відвідувачі отримали перелік професій та освітні серіали, які підходять саме їм.

Зробивши правильний вибір професії, людина відчуває себе потрібною, отримуватиме задоволення від роботи, буде корисною людям та країні. Таким був підсумок зустрічі.

Від мрії до професії

Від мрії до професії
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool