You can help our site. Thanks in advance for your help - donate - Click -
                                                                        

У Кропивницькому відбувся щорічний конкурс для надзвичайників (ФОТО)

Липень 19, 2024 | Новини | Переглядів: 187 | Коментарі: 0

Впродовж двох днів поспіль, 17 та 18 липня, на базі навчального пункту аварійно-рятувального загону спеціального призначення проходив І етап щорічного конкурсу «Кращий начальник караулу».

Учасники конкурсу з чотирьох державних пожежно-рятувальних загонів області змагалися за першість у таких категоріях: «Кращий начальник караулу державної пожежно-рятувальної частини з охорони населених пунктів» та «Кращий молодий начальник караулу».

До програми конкурсних випробувань увійшли теоретичні тестові завдання та навчальні вправи з Нормативів виконання навчальних вправ зі спеціальної та фізичної підготовки.

У Кропивницькому відбувся щорічний конкурс для надзвичайників (ФОТО)

У Кропивницькому відбувся щорічний конкурс для надзвичайників (ФОТО)

У Кропивницькому відбувся щорічний конкурс для надзвичайників (ФОТО)

Теоретична частина включала 25 питань з дисциплін, що вивчалися протягом навчального року в системі службової підготовки, та дві задачі з пожежної тактики.

Після цього учасники приступили до відпрацювання нормативів з підтягування на перекладині та надягання джгута-турнікета типу САТ для зупинки кровотечі. Особливу увагу конкурсна комісія звертала на оперативне розгортання без встановлення пожежно-рятувального автомобіля на джерело води з подачею ручного ствола через робочу лінію на три рукави d 51 мм від автоцистерни та підйом по встановленій висувній драбині у вікно 3-го поверху навчальної башти.

Кожне виконане конкурсантами завдання оцінювалося комісією відповідно до визначених критеріїв. Наразі триває підбиття підсумків І етапу конкурсу, переможці якого згодом зможуть позмагатися за звання найкращого на всеукраїнському рівні.

ГУ ДСНС України у Кіровоградській області


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool