В’ячеслав Єрьомін: «Незалежність - це економіка, і залізниця - її невід’ємна частка»

Серпень 23, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 2284 | Коментарі: 0

Сьогодні, 23 серпня, в актовій залі управління регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ відбулися урочисті збори трудового колективу магістралі з нагоди святкування Дня Державного прапору України та 26-ої річниці проголошення Незалежності України.

В ході заходу працівників та ветеранів Одеської магістралі привітав директор регіональної філії В’ячеслав Єрьомін. Він акцентував на знаменність визначних дат для залізничної галузі країни та зазначив, що сучасне покоління є свідками становлення та розбудови незалежної європейської держави.

«Незалежність – це не тільки кордони і не тільки армія, яка обороняє їх. Це також сильна економіка, і залізниця є невід’ємною часткою цієї економіки. Більш того, вважаю, що “Укрзалізниця” є дзеркальним відображенням того, що відбувається в країні, та повинна бути флагманом реформ. Впевнений, що ті реформи, які зараз проводяться в транспортній галузі, які закладені в п’ятирічну Стратегію розвитку нашої компанії, дадуть очікувані результаті. І кожен з нас отримає гідну оцінку своєї роботи, а клієнти – пасажири та вантажовідправники – отримують якісні та своєчасні послуги», – додав очільник.В’ячеслав Єрьомін побажав колегам бути відповідальними громадянами України, а також здоров’я, добра, любові, оптимізму та благополуччя.

По завершенню урочистої частини з нагоди великих державних свят, за сумлінну працю на залізничному транспорті та професійну майстерність працівники Одеської магістралі були відзначені керівництвом ПАТ «Укрзалізниця» та регіональної філії. Загалом нагороди та грошові заохочення отримали 67 працівників філії.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ

Сьогодні, 23 серпня, в актовій залі управління регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ відбулися урочисті збори трудового колективу магістралі з нагоди святкування Дня Державного прапору України та 26-ої річниці проголошення Незалежності України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool