ПриватБанк запустив мобільний сервіс для безконтактних платежів на «Євробаченні»

Травень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

4 травня ПриватБанк і Visa представили брендований мобільний додаток Privat24 для музичного конкурсу «Євробачення», з яким усі учасники та гості заходу зможуть розраховуватися у фан-зонах конкурсу та будь-яких інших торгових точках без готівки та банківських карток за допомогою смартфонів на базі Android.

Також у ході відкриття інноваційного стенда Visa в містечку «Євробачення» ПриватБанк представив спеціальну миттєву пластикову картку Visa, яку можна оформити безкоштовно за пару хвилин. Таку картку можна легко додати в мобільний гаманець Privat24, щоб розраховуватися безконтактно смартфоном, та отримати шанс на виграш одного з 99 сучасних смартфонів від ПриватБанку та Visa.

Крім того, всі власники карток ПриватБанку Visa на території містечка «Євробачення» зможуть не тільки насолоджуватися трансляцією виступів учасників конкурсу, але й придбати офіційну сувенірну продукцію «Євробачення-2017» зі знижкою 10% у разі безконтактної оплати від 500 грн карткою або за допомогою Privat24.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool