ПриватБанк запускає для юридичних осіб сервіс електронної здачі фінзвітності

Серпень 19, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1855 | Коментарі: 0

У вересні ПриватБанк надасть юридичним особам та підприємцям можливість надсилати фінзвітність в електронному форматі.

Як повідомили в банку, згідно з Постановами НБУ № 351 (зміни набули чинності з початку 2017 року) і № 417, Законами № 2121-III та № 1702-VII усі банки повинні отримувати та підтримувати в актуальному стані відомості про своїх клієнтів: структуру власності й кінцевих бенефіціарів, фінансову звітність, додаткову інформацію про діяльність підприємства.

А завдяки нещодавнім змінам, внесеним Національним банком, звітність може бути надано не тільки в паперовому, а й в електронному вигляді.

Ці зміни було ухвалено після численних звернень ПриватБанку в Національний банк України для спрощення надання клієнтами звітності в банки – процедури, яка є обов’язковою для всіх корпоративних клієнтів у разі обслуговування в будь-яких банках для підтвердження процедур ідентифікації під час банківського обслуговування.

Завдяки такій доробці, корпоративним клієнтам не потрібно буде кріпити відскановані копії звітності, а достатньо буде через «Приват24 для бізнесу» подати в банк стандартний XML-файл уже наданої в державні органи електронної звітності. А якщо клієнти працюють з безкоштовними сервісами ПриватБанку за електронною звітністю, то банк опрацює ці дані автоматично та з метою виконання зазначених вимог Національного банку щодо ідентифікації клієнтів.

ПриватБанком уже досить давно розроблені безкоштовні рішення, завдяки яким корпоративні клієнти можуть працювати з електронними звітами прямо в «Приват24 для бізнесу» й бути при цьому повністю впевненими в безпеці своїх даних. Крім сервісів електронної звітності, у «Приват24 для бізнесу» також працюють електронний документообіг і системи бухгалтерського, управлінського й оперативного обліку 1С онлайн.

Сервіс електронної звітності в «Приват24 для бізнесу» дозволяє цілодобово надсилати будь-які види звітів Фіскальної служби, Пенсійного фонду, Державної служби статистики тощо. Скористатися сервісом можна через меню «Приват24 для бізнесу» «Документи – Електронна звітність». Десятки тисяч клієнтів ПриватБанку вже давно готують і вивантажують звіти й податкові накладні в «Приват24 для бізнесу» з 1С онлайн (Україна). І головне – роблять це безкоштовно.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool