Понад 400 залізничників взяли участь у прибиранні сміття вздовж платформ

Вересень 28, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 730 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 вересня, у межах Одеського регіону відбулися заходи щодо благоустрою та санітарної очистки територій пасажирських платформ і перегонів працівниками служб та виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Щодня тисячі пасажирів залишають вздовж посадкових платформ та колій неприємні для залізничників «сюрпризи» у вигляді сміття. Тільки завдяки щоденній праці колійників, які змушені частину свого робочого часу приділяти саме прибиранню сміття, смуга відведення залізниці ще не перетворилася на суцільне сміттєзвалище.

Проте зусиль самих колійників замало, тому на допомогу їм прийшли понад чотири сотні залізничників з тридцяти служб і виробничих підрозділів регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Захід було організовано за особистою ініціативою директора регіональної філії В’ячеслава Єрьоміна.
Залізничники у сигнальних жилетах «озброєні» рукавицями, інвентарем для прибирання та пакетами для сміття усього за кілька годин прибрали платформи на 5 станціях, а саме Одеса-Мала, Одеса-Поїзна, Одеса-Застава ІІ, Одеса-Пересип та Одеса-Сортувальна, а також на 15 зупиночних пунктах регіону, у тому числі у напрямку Білгород-Дністровського.

По завершенні заходу залізничники залишились задоволені результатами своєї роботи і сподіваються, що пасажири їх зусилля оцінять.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool