Погода в Україні на вівторок, 8 серпня

Серпень 07, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1584 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність.

Майже на усій території країни очікується суха погода. У північних, місцями у західних областях можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі складе +9…+29 градусів, удень +17…+40. Вітер змінних, переважно східний, північний, північно-східний, північно-західний і південно-східний, 1-6 м/с, іноді надзвичайно висока пожежна небезпека.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно дощова погода з грозою. Уночі градусники покажуть до +11…+20, удень температура – від +17 до +25 градусів. Вітер північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У південних областях – сонячна погода, у регіоні буде суха погодаза даними Sinoptik.ua. Уночі стовпчики термометрів покажуть +18…+26 градусів, удень повітря прогріється до +25…+40. Вітер північний, північно-західний і північно-східний, 1-6 м/с, надзвичайно висока пожежна небезпека.

У Криму прогнозується сонячна погода. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря коливатиметься в межах +22…+29 градусів. Денна температура повітря складе від +34 до +39. Вітер північних, північно-західних і північно-східних напрямів, 1-6 м/с.

У східних областях – сонячна погода. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +21…+26 градусів, денна складе +34…+38. Вітер північний і північно-східний, 1-5 м/с, надзвичайно висока пожежна небезпека.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде суха погода. Місцями можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі опуститися до +9…+15 градусів, удень стовпчики покажуть +23…+28. Вітер східний, північний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +11, удень – до +22.+26 градусів. Вітер переважно південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-5 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13…+21 градус, удень – до +20…+31. Вітер північний і північно-західний, 1-6 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool