Погода в Україні на вівторок, 5 вересня

Вересень 04, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1340 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність.

Майже на всій території країни очікується суха погода. У західних областях і в Карпатах висока ймовірність дощу. Температура повітря вночі складе +5…+20 градусів, удень +18…+28. Вітер змінних, переважно західний, південний, північно-західний, південно-західний і південно-східний, 1-7 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі градусники покажуть до +12…+17, удень температура – від +18 до +21 градуса. Вітер західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях – мінлива хмарність, у регіоні буде суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13…+19 градусів, удень повітря прогріється до +22…+28. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 1-6 м/с.

У Криму прогнозується мінлива хмарність. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря коливатиметься в межах +16…+20 градусів. Денна температура повітря складе від +23 до +28. Вітер північних, західних, південно-західних і північно-західних напрямів, 1-5 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +15…+18 градусів, денна складе +21…+27. Вітер південний, західний, південно-західний, південно-східний, західний і північно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода з проясненнями, на більшій частині регіону буде дощова погода. Температура повітря вночі опуститися до +5…+10 градусів, удень стовпчики покажуть +12…+20. Вітер південний, західний, південно-західний і північно-західний, 2-8 м/с.

У Карпатах – хмарна погода, у регіоні ввечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі до +7, удень – до +16 градусів. Вітер переважно південно-східний, західний, південно-західний і південний, 1-4 м/с.

У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +10...+16 градусів, удень – до +17…+22. Вітер північно-західний, західний і південно-західний, 1-5 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool