Погода в Україні на вівторок, 1 серпня

Липень 31, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1162 | Коментарі: 0

У вівторок в Україні прогнозується мінлива хмарність

Майже на усій території країни очікується суха погода. Температура повітря вночі складе +11…+22 градуси, вдень +27…+34. Вітер змінних, переважно західний, південний, північно-східний, північно-західний, південно-східний і південно-західний, 1-6 м/с.

У північних областях буде мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погодаза даними Sinoptik.ua. Вночі градусники покажуть до +17…+20, удень температура – від +28 до +32 градусів. Вітер південний, північно-західний, західний і південно-західний, 1-4 м/с.

У південних областях – сонячна погода, ву регіоні буде суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16…+22 градусів, удень повітря прогріється до +27...+34. Вітер східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-5 м/с.

У Криму прогнозується сонячна погода. На півострові буде суха погода. Вночі температура повітря коливатиметься в межах +18…+22 градусів.Денна температура повітря складе від +30 до +32. Вітер північних, північно-західних, східних і північно-східних напрямів, 1-7 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі температура повітря +14…+19 градусів, денна складе +29…+32. Вітер північний і північно-східний, 1-5 м/с.

У західних областях прогнозується сонячна погода, на більшій частині регіону буде суха погода. Температура повітря вночі опуститися до +11…+19 градусів, удень стовпчики покажуть +29…+33. Вітер західний, північний, північно-східний і північно-західний, 1-4 м/с.

У Карпатах – сонячна погода, у регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +15, удень – до +29…+31 градуса. Вітер переважно південний, східний, північно-східний і південно-східний, 1-4 м/с.

У центральних областях – сонячна погода. У регіоні буде переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16…+20 градусів, удень – до +30…+33. Вітер західний, північний, північно-західний і південно-західний, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool