Погода в Україні на п'ятницю, 21 липня

Липень 20, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1460 | Коментарі: 0

У п'ятницю в Україні очікується хмарна погода з проясненнями.

Майже на всій частині країни буде суха погода. Температура повітря вночі коливатиметься в межах +12...+24 градусів, удень +25...+34. Вітер змінних напрямків, переважно західний, північно-західний, північно-східний, південно-західний, південно-східний та південний, 1-8 м/с.

У північних областях очікується хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Уночі повітря охолодитися до +13...+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +29...+32. Вітер західний, південний, південно-західний, південно-східний та північно-західний, 1-8 м/с.

 У південних областях переважатиме сонячна погода. У більшій частині регіону буде сухо за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +16...+21 градус, удень повітря прогріється до +26...+34. Вітер переважно східний, південно-східний, південний і південно-західний, 1-4 м/с.

 У Криму буде хмарна погода з проясненнями. На півострові очікується суха погода. Вночі температура повітря складе +18...+24 градуси. Денна буде коливатися від +28 до +32. Вітер східний, південно-західний, північно-східний і південно-східний, 1-6 м/с.

 У східних областях – хмарна погода з проясненнями. У регіоні переважно суха погода. Вночі градусники покажуть +13...+19, денна температура повітря складе +29...+33 градусів. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважати суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +12...+20 градусів, удень підніметься до +25...+33. Вітер південний, східний, південно-східний та південно-західний, 1-4 м/ с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі +17...+20, удень +27...+29 градусів. Вітер східний, південний, південно-східний та північно-східний, 1-3 м/с.

 У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні опадів не передбачається. Уночі стовпчики термометрів покажуть +15...+19 градусів, удень – від +30 до +34. Вітер переважно південно-західний, південно-східний та південний, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool