Світова зірка зіграла роль в українській п'єсі

Липень 26, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 104 | Коментарі: 0

Британський актор Деніел Інгс з «Джентльменів» зіграв сексуального збоченця з української п'єси Наталки Ворожбіт «Зелені Коридори» на закритті сезону Talented U.

Лондон, 22.07.24 – Україно - Британська ассоціація фахівців кіно та медіа TalentedU нещодавно відсвяткувала закриття сезону, 24 подією, на якій виступив видатний британський актор Деніел Інгс, відомий своїми ролями в серіалах "Корона" та "Джентльмени" Гая Річі на Netflix.

У головному моменті вечора Деніел Інгс вразив публіку своєю майстерністю, читаючи уривок з п'єси "Зелені коридори" відомої української драматургині Наталки Ворожбіт разом із українською актрисою Ганною Гарник, (Нюхач), яка служить в Київському театрі Почайна.

* Пʼєса «Зелені коридори» написана на замовлення театру Камершпиле, Мюнхен

Інгс та Гарник виконали сцени, де він зіграв австрійського лікаря, який сексуально домагався української біженки, зґвалтованої в Бучі. Їхній дует був настільки правдивим і емоційно зарядженим, що глядачі у залі плакали.

Ключові фігури асоціації, українська продюсерка та режисерка Ксенія Бугримова та теле і радіоведуча Марія Виноградова, висловили захоплення виступом Інгса. Бугримова прокоментувала: "Ми обожнюємо Даніеля і з нетерпінням чекаємо на майбутні заходи. Ми мріємо побачити Даніеля у копродукції британсько-українського фільму в головній ролі і хотіли б створити таку колаборацію»
Виноградова: «Деніел - просто мрія інтервʼюера. Він відповідає на питання цікавими історіями. Розповідає «внктрячки» про всесвітньо відомих режисерів. А ще від нього віє мужністю і приємним парфумам, це кажу вам, як жінка) а як співзасновник TalentedU скажу, що ми передали йому синопсис для майбутнього проєкту, то тримаємо пальчики схрещеними».

TalentedU продовжує свою важливу місію підтримки українських кінематографістів у Великій Британії, для допомоги творчим людям продовжувати свій мистецький шлях і підвищувати обізнаність та емоційне занурення західної аудиторії про війну в Україні.

Для отримання додаткової інформації, будь ласка, зв'яжіться з нами:
Talentedu.uk@gmail.com

Про TalentedU

TalentedU присвячена розвитку та просуванню талантів українських кінематографістів, артистів і професіоналів у Великобританії. Створюючи можливості для співпраці, освіти та художнього вираження, асоціація прагне подолати культурні бар'єри та донести українські історії до світової аудиторії. 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool