Геля Зозуля заспівала про Україну та особисте

Липень 26, 2024 | Новини шоу бізнесу | Переглядів: 99 | Коментарі: 0

Українська співачка Геля Зозуля представила свою нову пісню «Темно так».

Вона була написана задовго до випуску її першого хіта «КоляГаля». Ця композиція має особливе значення для виконавиці, яка вже встигла порадувати своїх прихильників численними творами.

У пісні "Темно так" асоціює себе з Україною, яка пережила період жорстких блекаутів, коли на мапі світу вона стала темною плямою. В той самий період артистка проживала складний період в особистому житті, який підкреслив настрій треку:

“Це зараз я палаю. А колись я згасла. Рядки «темно, темно так стало на світі без мого світла» були написані у складний життєвий момент. Але вже тоді я знала і казала собі, що якщо я переживу ЦЕ, то потім будь-які негаразди здаватимуться нічим. Так і сталось».

Поєднання музичного досвіду, душевної глибини та вміння працювати з народними мотивами робить цю пісню неповторною та особливою.

“Звучання цієї пісні відрізняється від інших, бо коли я її записувала, я ще не знала, що я Геля Зозуля. У пісні можна почути елементи фольку, які я планую використовувати й надалі. Адже, в дитинстві я була солісткою в народному хорі, та тоді ж захоплювалась народним співом моєї бабусі і це зараз відображається на моїй творчості”.



ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool