У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

Липень 26, 2024 | Новини | Переглядів: 229 | Коментарі: 0

З нагоди відкриття Олімпійських Ігор 2024 на факультеті фізичного виховання та спорту ЦДУ ім.В.Винниченка відбулись урочистості за участі тренерів, спортсменів, ветеранів спорту та учасників минулих Олімпійських Ігор.

Срібний призеру 27-х літніх Олімпійських ігор 2000 року в Сіднеї, Олександр Симоненко та учасник 31-х Літніх Олімпійських ігор 2016 року в Ріо-де-Жанейро Дмитро Яковенко підняли Олімпійський стяг. А юні спортсмени з Кропивницького здійснили символічний забіг з Олімпійським вогнем територією стадіону на знак підтримки українських олімпійців в Парижі.

Протягом 19 днів, з 26 липня по 11 серпня 2024 року, 10 500 спортсменів розіграють 329 комплектів Олімпійських нагород. Україну представлятимуть 140 атлетів, які змагатимуться у 27 видах спорту. Серед них є і спортсмени з Кіровоградщини.

У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

У Кропивницькому підняли Олімпійський прапор (ФОТО)

Нагадаємо, що на території «Дендропарку» у Кропивницькому нещодавно відкрили фан-зону Літніх Олімпійських Ігор 2024, де ви зможете вболівати за наших спортсменів.

джерело


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool