Погода в Україні на четвер, 31 серпня

Серпень 30, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1264 | Коментарі: 0

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність.

  Майже на всій території країни прогнозується суха погода. Температура повітря вночі складе +6.+16 градусів, вдень +16.+27. Вітер змінних напрямів, переважно північно-східних, східних, південно-східних, південних, північних і північно-західних, 1-5 м/с.

У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі повітря охолодитися до +7…+12 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +16…+20. Вітер східний, північний і північно-східний, 1-4 м/с.

 У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6…+15 градусів, удень повітря прогріється до +18…+24. Вітер північно-східний, північно-західний і північний, 1-5 м/с.

 У Криму очікується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. У Керчі можливий дощ з грозою. Уночі температура повітря складе +11…+16 градусів. Денна коливатиметься від +19 до +23. Вітер східний, північний, північно-західний і північно-східний, 1-4 м/с.

У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважатиме дощова погода. Вночі до +11…+14 градусів, денна температура повітря складе +17…+22. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-4 м/с.

 У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +7…+12 градусів, удень підніметься до +21…+27. Вітер східних, південно-східних і південних напрямів, 1-4 м/с.

 У Карпатах – сонячна погода. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +9…+11, удень до +22…+24 градусів. Вітер переважно південних, східних, південно-східних і північно-східних напрямів, 1-4 м/с.

 У центральних областях – мінлива хмарність. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +6…+15 градусів, удень – від +17 до +23. Вітер східний, південно-східний і південний, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool