Погода в Україні на четвер, 17 серпня

Серпень 16, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1597 | Коментарі: 0

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність.

Майже на усій території країни прогнозується суха погода. У західних областях і в Карпатах можливий дощ з грозою. Температура повітря вночі складе +9…+25 градусів, удень +22…+34. Вітер змінних напрямів, переважно північно-східних, східних, південно-східних, північних і північно-західних, 1-8 м/с, у західних областях і в Карпатах короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

 У північних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважно суха погода. Вночі повітря охолодитися до +16…+19 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +29…+31. Вітер східний і північно-східний, 1-4 м/с.

 У південних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +19…+24 градуси, вдень повітря прогріється до +29…+33. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-5 м/с.

 У Криму очікується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе+19…+25 градусів. Денна коливатиметься від +29 до +32. Вітер східний, північний і північно-східний, 2-8 м/с.

 У східних областях – мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода. Вночі до +17…+23 градусів, денна температура повітря складе +32…+34. Вітер північний, східний і північно-східний, 1-4 м/с.

 У західних областях – мінлива хмарність. У регіоні буде переважно дощова погода з грозою. Температура повітря вночі опуститься до +9…+15 градусів, удень підніметься до +22…+30. Вітер східних, північно-східних і північних напрямів, 1-4 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

У Карпатах – хмарна погода з проясненнями. У регіоні ввечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі до +13…+15, вдень до +26…+28 градусів. Вітер переважно північних і північно-східних напрямів, 1-4 м/с, короткочасне шквальне посилення вітру до 15-24 м/с.

 У центральних областях – ясна погода. У регіоні очікується суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +17…+21 градус, удень – від +29 до +33. Вітер східний, північно-східний і північний, 1-4 м/с.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool