Погода в Україні на четвер, 14 вересня

Вересень 13, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

У четвер в Україні очікується мінлива хмарність.

Майже на всій території країни прогнозується суха погода . Температура повітря вночі складе +7...+20 градусів, удень +18...+30. Вітер змінних напрямів, переважно південно-західних, західних, південно-східних, південних і північно-західних, 1-7 м/с.

У північних областях — сонячна погода. У регіоні переважно суха погода. Вночі повітря охолодитися до +12...+14 градусів, удень стовпчики термометрів піднімуться до +22...+25. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-6 м/с.

У південних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода за даними Sinoptik.ua. Вночі стовпчики термометрів покажуть +12...+19 градусів, удень повітря прогріється до +24...+29. Вітер західний, північно-західний і північний, 1-4 м/с.

 У Криму очікується сонячна погода. На півострові опадів не передбачається. Уночі температура повітря складе +16...+20 градусів. Денна коливатиметься від +27 до +30. Вітер західний, північно-західний, північний, північно-східний і південно-західний, 1-7 м/с.

 У східних областях — мінлива хмарність. У регіоні переважатиме суха погода. Вночі до +15...+17 градусів, денна температура повітря складе +25...+27. Вітер західний, південний і південно-західний, 1-5 м/с.

У західних областях — сонячна погода. У регіоні буде переважно суха погода. Температура повітря вночі опуститься до +7...+13 градусів, удень підніметься до +18...+25. Вітер південно-західних і південних напрямів, 1-6 м/с.

У Карпатах — хмарна погода з проясненнями. У регіоні опадів не передбачається. Температура повітря вночі до +18...+22, удень до +10...+13 градусів. Вітер переважно південних і південно-східних напрямів, 2-6 м/с.

 У центральних областях — мінлива хмарність. У регіоні очікується переважно суха погода. Вночі стовпчики термометрів покажуть +8...+13 градусів, удень — від +23 до +27. Вітер південно-західний, південний і західний, 1-5 м/с .


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool