Одеські залізничники готуються до десятої Спартакіади

Червень 20, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 990 | Коментарі: 0

На регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» популяризують здоровий спосіб життя, зміцнення здоров'я та організовують активний відпочинок працівників товариства.

Начальник Одеського фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» Віктор Кричун повідомив, що наразі одеські залізничники активно готуються до проведення Х Спартакіади, яка проводитиметься у два етапи: відбіркові змагання та тренувальні збори. Фінал масового спортивного заходу відбудеться з 3 по 6 серпня 2017 року на базі структурного підрозділу «Фізкультурно-спортивний клуб «Локомотив» ім. Героя України Г.Кірпи» регіональної філії «Південна залізниця» у м. Харків.

У виробничих підрозділах «Одеського фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» та «Фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» станції ім.Т.Шевченка проведуть відбіркові змагання серед працівників регіональної філії, які бажають взяти участь у тренувальних зборах для відбору кандидатів до збірної команди.

Проведення тренувальних зборів з відбору учасників та формування команд у фінальний тур відбудеться з семи видів спорту: армреслінг, гирьовий спорт (тренувальні збори та відбір буде проведено в м. Херсон), міні-футбол та настільний теніс (в м. Одеса), волейбол (в м. Подільськ), шахи та шашки (в м. Сміла).

Після підведення підсумків змагань з відбору спортсменів, які будуть відстоювати честь регіональної філії, у період з 17 по 28 липня 2017 року проведуть тренувальні збори по закріплених видах спорту із сформованими командами.
Запрошуємо всіх бажаючих залізничників надати заявки для участі у відбіркових змаганнях за обраними видами спорту, а при досягненні високих результатів заявити себе кандидатами до збірної команди. Сподіваємося на розуміння та відгук одеських залізничників для формування команд на всіх етапах та вбачати в цьому основну мету – укріплення здоров'я, культивацію здорового способу життя залізничників, стимулювання, таким чином, їх ефективності праці», - підкреслив начальник Одеського фізкультурно-спортивного клубу «Локомотив» Віктор Кричун.

Детальну інформацію щодо можливості відвідування відомчих спортивно-оздоровчих закладів та участі у змаганнях можна отримати за телефоном (048) 727-24-59.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool