Одеська залізниця відновила максимальну пропускну здатність дільниці Колосівка - Одеса

Квітень 11, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1147 | Коментарі: 0

Вчора (на чотири дні раніше запланованого) у непарному напрямку перегону Раухівка – Сербка дільниці Колосівка – Одеса було завершені ремонтні роботи тривалістю 16 діб.

У ході проведення масштабних за обсягами ремонтних робіт було модернізовано 10 км колії. Виконання цих робіт було нагальною потребою залізничників, адже через незадовільний стан колії – до ремонту на дільниці діяло обмеження швидкості руху поїздів до 60 км/год та обмеження ваги до 4 тис. 800 тонн. Такі обмеження діють для забезпечення безпеки руху поїздів.

«Внаслідок цих обмежень залізничники були вимушені зупиняти вантажні поїзди по станції Колосівка та зменшувати їхню вагу з 5 тис. тонн до 4 тис. 800 тонн, що тягло за собою додаткові витрати через необхідність виконання додаткової маневрової роботи, простій електровозів, сповільнення обігу вагонів тощо», - коментує ситуацію начальник служби перевезень регіональної філії «Одеська залізниця» Віталій Мельник. Пропускну спроможність дільниці на період виконання колійних робіт було зменшено з 47 пар до 30 пар поїздів на добу.

Наразі поїзди вагою 5 тис. тонн курсують без зупинки, що дозволяє залізничникам ефективніше використовувати локомотивний парк, скоротити обіг вагонів та дотримуватися термінів доставки вантажів. Залізничники повернулися до планових показників і пропускна спроможність дільниці становить 47 пар поїздів на добу.

Керівництво Одеської залізниці висловлює вдячність своїм працівникам за дострокове та якісне виконання запланованого обсягу робіт, яке дозволить значно підвищити експлуатаційні показники філії.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool