Одеська залізниця надає студентам можливість працевлаштування за фахом

Листопад 02, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 779 | Коментарі: 0

Наприкінці жовтня понад 50 учнів Одеського професійного ліцею морського транспорту, що навчаються за спеціальністю «токар», відвідали екскурсії на виробничі підрозділи регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця».

Цей захід, ініціатором якого є директор регіональної філії В’ячеслав Єрьомін, було проведено вперше.

Протягом тижня дві групи ліцеїстів відвідували експлуатаційне вагонне депо Одеса-Застава-1, вагонно-колісні майстерні та локомотивне депо Одеса-Сортувальна. Тут випускники і учні професійно-технічного закладу ознайомилися з можливістю працевлаштування за отриманим фахом і особливостями їх майбутньої роботи.

Під час оглядової екскурсії відвідувачів ознайомили з токарними станками, які експлуатуються у виробничих підрозділах, виробничими цехами та майстернями. Крім того, ліцеїсти отримали детальну інформацію щодо наявності пільг та соціальних гарантій, які існують на підприємствах залізничного транспорту, можливостях підвищення кваліфікації та подальшого кар’єрного росту.

У регіональній філії впевнені, що організація виробничих екскурсії дозволить не тільки підвищити імідж залізниці серед молоді, але й залучити на виробництво молоді кваліфіковані кадри. Адже для виконання ключових задач, які диктує поточне реформування галузі, вкрай необхідні висококваліфіковані фахівці, що здатні до нестандартного вирішення завдань, генерації нових ідей та впровадження новітніх технологій. Тому дана ініціатива триватиме й вже на грудень заплановано проведення екскурсії на експлуатаційне вагонне депо Одеса-Застава-1 для учнів ліцею, які навчаються за фахом «електрозварник ручного зварювання», а в червні наступного року випускники закладу зможуть пройти практику у виробничих підрозділах Одеської магістралі з можливістю подальшого працевлаштування.

Наразі у регіональній філії триває укомплектування штату робітничих кадрів за професіями «слюсар з ремонту рухомого складу», «токар», «електрозварник», «коваль» та інші.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool