На Україні наступне осучаснення пенсій тепер буде у 2021 році?

Жовтень 12, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

Про це повідомляється на офіційному сайті Урядового порталу.

Відповідно до Закону, підвищення пенсій для громадян України розпочато з 1 жовтня. Таким чином, будуть перераховані та осучаснені всі раніше призначені пенсії за єдиними правилами обрахунку, незалежно від того, у якому році була призначена пенсія за матеріалами пенсійних справ, зокрема, із використанням таких показників:

єдиний показник середньої зарплати за останні 3 роки (2014-2016) у розмірі 3 764,4 грн;
показник прожиткового мінімуму для непрацездатних громадян, встановленого на 01.12.2017 року на рівні 1452 грн, збільшеного на 140 грн, замість такого показника станом на 01.10.2017 року (1 312 грн).

Це гарантує суттєве підвищення пенсійного забезпечення тим громадянам, пенсії яких впродовж років не перераховувались. Та, головне, робить цей процес постійним – осучаснення пенсій проводитиметься щороку в автоматичному режимі, починаючи з 2021 року.

На Україні наступне осучаснення пенсій тепер буде у 2021 році?


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool