На Одеській залізниці розслідують випадок пожежі в локомотиві поїзду N-122 Миколаїв - Київ

Жовтень 09, 2017 | Новини регіонів | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

У регіональній філії «Одеська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» триває службове розслідування пожежі всередині локомотиву пасажирського поїзду №122 Миколаїв – Київ, що сталася 7 жовтня.

За попередніми даними, причиною займання стало пошкодження ізоляції проводів високовольтної камери в одній з секцій тепловозу через зношення обладнання.

Нагадаємо, в суботу близько 21:00 при під’їзді до станції Новополтавка спрацювала пожежна сигналізація відомій секції «А» тепловозу. На місці помічник машиніста виявив сильне задимлення та займання високовольтної камери. Локомотивна бригада оперативно відчепила тепловоз та відвела його на безпечну відстань від пасажирського рухомого складу, після чого впровадила заходи щодо локалізації та гасіння пожежі.

До прибуття пожежників ДСНС локомотивною бригадою було застосовано стаціонарну систему пожежогасіння та 22 вогнегасників, проте ліквідувати пожежу самотужки не вдалося.
О 21:35 до місця події прибули перші пожежні машини ДСНС. Через 40 хвилин вогонь вдалося ліквідувати.
Для подальшого прямування пасажирського поїзду№122 Миколаїв – Київ був наданий допоміжний тепловоз, завдяки чому о 23:05 він відправився зі станції Новополтавка. Затримка поїзду становила 2 год. 6 хв.

Також через інцидент було змінено графік руху двох вантажних поїздів, затримка яких становила понад півгодини.

За попередніми матеріалами розслідування встановлено, що місце займання знаходилось саме у високовольтній камері електричних апаратів задньої секції тепловозу. Наразі причини та обставини випадку транспортної події встановлюються.

Прес-центр регіональної філії «Одеська залізниця» ПАТ УЗ
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool